Verwaarloos nooit het voertuig dat u gebruikt

Met een langzaam herstel van de economie houden de consumenten van vandaag hun geld heel zorgvuldig in de gaten. Volgens onderzoeksbureau RL Polk and Co, houden mensen hier meer dan 11 jaar vast in de VS. Met bestuurders die langer aan hun voertuigen hangen dan ooit tevoren, wordt onderhoud een grote zorg bij het proberen mensen veilig houden.

Het kost meer als we verwaarlozen

Als het financieel zwaar is, hebben we de neiging onderhoud aan onze voertuigen te laten doen. Vreemd genoeg, zoveel als je denkt dat je bespaart door het routine-onderhoud niet uit te voeren, kost het je uiteindelijk uiteindelijk heel wat meer. Voertuigen die correct worden onderhouden gaan langer mee, zijn veiliger onderweg en krijgen vaak een betere kilometerstand.

Kleine problemen kunnen groter worden en meer kosten om te herstellen als we ze negeren. Remblokken, wanneer ze niet zijn bevestigd, zullen ertoe leiden dat rotors moeten worden gerepareerd, enz. Het wordt altijd aangeraden om de handleiding van de eigenaar te volgen voor routineonderhoud. Er wordt gesproken over de verschillende systemen die moeten worden gecontroleerd en geeft u een schema om te volgen. Hoewel sommige mensen graag hun eigen voertuigen repareren, met de snelle maatschappij van vandaag, zullen velen zich wenden tot een gerenommeerde automonteur voor airco den bosch.

De juiste monteur vinden

Wanneer u op zoek bent naar een goede monteur, laat het dan niet aan de rol-van-de-dobbelstenen liggen. Gecertificeerde monteurs zijn professionals op het gebied van reparatie en service. ASE gecertificeerde monteurs moeten een strenge test doorstaan ​​om gecertificeerd te worden en bewijzen hun bekwaamheid in autoreparatie en service. Om gecertificeerd te worden, moet de technicus slagen voor de ASE-test en ook 2 jaar werk gerelateerde ervaring voltooien. Ze kunnen zelfs doorgaan met het behalen van de titel “Master Technician”. Om de certificering te behouden, moeten ze elke 5 jaar opnieuw worden getest. Dit helpt hen gelijke tred te houden met de steeds veranderende technologie.

Hoe de ASE Certified Technicians te vinden

Auto-reparatiewinkels met door ASE gecertificeerde technici tonen meestal het ASE-teken. Dit toont meestal de technicus die gecertificeerd is en waarin ze gespecialiseerd zijn. Sommige bedrijven, die zeer toegewijd zijn aan ASE, krijgen het “Blue Seal of Excellence” als erkenning voor hun inspanningen. Als uw autoreparatiewerkplaats de certificering niet weergeeft, is het misschien verstandig om te vragen of een van de technici gecertificeerd is en of alleen die mensen aan uw voertuig werken.

De kosten van onderhoud

Volgens Forbes, AAA’s 2016 “Your Driving Costs” studie vond dat onderhoud van voertuigen kosten bestuurders een gemiddelde van $ 792 per jaar. Dat is veel minder dan een nieuw voertuig kopen of een complete revisie van je huidige voertuig, omdat onderhoud werd verwaarloosd. Wikipedia geeft ons een lijst met enkele van de meest voorkomende taken die tijdens een voertuigdienst worden uitgevoerd. Deze omvatten olieverversing, het vervangen van bougies, het controleren van vloeistofniveaus, het controleren van het remsysteem, het inspecteren van de banden en het bekijken van alle lichten enz. Het is een kleine prijs die u veilig kunt laten rijden naar al uw bestemmingen. Stel het routine-onderhoud voor uw voertuig nooit uit.